Rólunk

 

ÜGYFELEINK MONDTÁK:

elegedett ugyfel

Ilyen egyszerű! Időt, pénzt takarítottam meg..

Megtanultam, hogy kell lakást eladni, és megismerhettem egy olyan csapatot, akik korrekt módon és profin teszik a dolgukat. Mi kell más egy ilyen célhoz?

Tovább >>>

 

Rólunk

2001-ben egy kora tavaszi napon kihelyezett Gödöllőre egy nagyobb budai ingatlanközvetítő cég, ahol akkoriban dolgoztam. Világéletemben a fővárosban éltem, így ez a hely egy kis községnek tűnt elsőre, míg meg nem ismertem jobban.

Ahogy telt az idő és itt dolgoztam megkedveltem a várost és a helyieket, majd amikor a cég visszahívott volna Budára dolgozni, úgy döntöttem itt maradok, mivel rengeteg lehetőséget láttam a városban, így megalapítottam irodám TELEKVADÁSZ néven.

Mivel akkoriban (2003-ban) sok beruházás és új telek parcellázás volt, így beszálltam a versenybe és rengeteg tapasztalatot szereztem a Csanaki (Babati út és környéke) és Újfenyvesi (Őz utca és környéke) telkek értékesítésével, mivel ezen területek nagy részét én adtam el.

Így elég ismertté váltam a környéken és egyre többen kerestek meg más ingatlanok értékesítése miatt is.

Felismerve ügyfeleim igényeit, hogy jobban tükrözze mivel foglalkozom, átkereszteltem az irodát “INGATLANVADÁSZ” fantázianévre. Így megszületett az első, és eredeti INGATLANVADÁSZ Magyarországon.

A 2010-es években drasztikusan növekvő eladó ingatlanok mennyisége miatt, és az internet adta lehetőségek segítségével 2012-ben kidolgoztam egy új rendszert, amivel országosan is tudunk segíteni az ingatlan értékesítésében kollégáimmal, legyen az lakás, ház, telek, iroda vagy üzlet, akár eladás, akár kiadás.

Rövidtávú tervünk egy egyedi, gördülékenyen, kiterjedten működő értékesítési és piaci rendszer felállítása, amely reálisan képviseli mind az eladói, mind a vevői igényeket, és kiemelkedő értéket képvisel a partnereink, és a munkánk által lefedett területek lakói szemében.

Hosszútávú céljaink között egy stabilabb, kiszámíthatóbb, és rendszerezettebb ingatlanpiac kialakításában szeretnénk szerepet játszani, ahol a vevők biztonságosabban tudnak vásárolni, az eladók könnyebben tudnak eladni.

Kívánjuk, akár elad, akár venni akar, találja meg számításait mielőbb a mi segítségünkkel!

Szűcs László és az INGATLANVADÁSZ csapata

 

Munkatársaink:


Szűcs LászlóSzűcs László                  Ilyen ügyekben keresheted:

Ügyvezető                        – Ingatlaneladás, és vétel

+3630-919-5960                – Céget érintő ajánlatok